EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 12 decembrie 2013

Tuburlui Mihai la Pungesti - alaturi de pungesteni



Luni, 9 decembrie 2013 presa locala, “libera si independenta”, prin reprezentantul ei de frunte a scris din nou despre mine. Acelasi gazetar care in trecut publicase o informatie despre actiunea mea indreptata impotriva tuturor institutiilor publice: http://ziarulceahlaul.ro/protestatarul-pe-bicicleta/  s-a intrecut pe sine publicand in cotidianul Ceahlaul, pagina nr. 9 un articol care facea referire la deplasarea facuta de mine la Pungesti.


Cum va spuneam, spre deosebire de stirea aparuta in luna august in care gazetarul se plangea(sic!) ca nu a reusit sa ma fotografieze din fata sau sa-mi ia un interviu, de data asta in capul acesteea apare o fotografie cu mine, iar fata mea ii spune sa nu o mai faca pe prostul. "Un om liber face cat o mie de prosti!"(Mihai Tuburlui)

Aici articolul din ziarul Ceahlaul: http://ziarulceahlaul.ro/piatra-neamt-e-la-pungesti-pungesti-e-la-piatra-neamt/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu