EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 24 octombrie 2013

Noua Dreapta - Ce are de ascuns?




Intr-un articol precedent: http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/10/adrian-pal-incompetentii-din-justitie.html atrageam atentia ca adevaratul lider al Noii Drepte(Noua NKVD-divizia Romania), Sven Philippe Moritz are doua identitati si umbla fleaura prin lume si sub numele de Ion Geblescu. Dupa aparitia celor relatate de mine, responsabilul departamentului internet a miscarii Noua Dreapta a scos fotografia ce demonstra faptul ca Sven Philippe Moritz a participat la Congresul NPD sub identitatea Ion Geblescu: http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=128
De ce nimeni din cele 7 servicii de informatii nu se sesizeaza? Cred ele filierele ruso-ucrainiene din SRI-SIE-2,15 aflate la cheremul lui George Soros ca ne mai pot pacali? Mana asta de borfasi NKVD-isti mai spera ca ne pot manipula?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu