EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 12 noiembrie 2012

Elena Udrea candideaza din partea companiei Chevron

 
Posted by Picasa
Ieri m-am aflat pentru cateva ore, la invitatia unor camarazi de-ai mei ce fac parte din cuibul Roman-Voda, in orasul unde Elena Udrea candideaza pentru un post in Parlamentul Romaniei. De cand intri in oras si pana iesi, mai ales pe strada principala, cat vezi cu ochii dai numai de Udrea. O gasesti pe toti stalpii, gardurile, panourile stradale, vitrinele, blocurile si statiile de autobuz. Ce mai, e pe toti peretii! Ici colo zaresti si cate un panou in care aceasta apare la brat cu actualul primar Laurentiu Leoreanu. Acestuia ii sade bine alaturi de nevasta cocosului de Bucuresti. Au cam acelasi pigment al fetei si le sta minunat. Amandoi zambesc strengareste de zici ca au castigat deja premiul cel mare. Asa o fi?
 
Posted by Picasa
Se pare ca sleahta politica nemteana venita din tenebroasele umbre ale trecutului comunist si-a aranjat cartile din timp. Interesant e ca in tot orasul Roman nu gasesti niciun panou sau orice alt material de promovare care sa-l reprezinte pe contracandidatul Elenei Udrea la fotoliul de deputat. In afara panourilor electorale ale senatorului USL Ioan Chelaru, ce mai vrea un mandat in Senat, nimeni nu-i face umbra pitipoancei lui Traian Basescu. USL-istul, de fapt PNL-istul Liviu Bratescu, oponentul Elenei Udrea este absent din tot tabloul electoral ce se desfasoara zilele acestea in orasul de pe malul Moldovei. De ce oare!!? Este clar ca USL joaca doar de fatada, iar Bratescu este iepurele de sacrificiu. Este de-a dreptul rusinos pentru un intelectual care zici ca a facut una-doua facultati sa participe la acest joc de glezne pe care USL-istii il practica cu nonsalanta. Maharii din politica nemteana au dat-o la pace si si-au impartit orasul Roman pe din doua. PDL vrea un post in Camera Deputatilor prin reprezentanta Chevron in Romania, Elena Gabriela Udrea. De acolo vin banii si toata lumea informata cunoaste asta. Se stie ca in partea de sud a orasului Roman compania Chevron a inceput deja exploatarea gazelor de sist prin fragmentare hidraulica si asta ca o contrapondere a opozitiei barladenilor din vara acestui an. Va aduceti aminte de protestele de strada din orasul Barlad, care nu erau de acord cu metoda folosita de catre compania Chevron de extragere a gazelor de sist? Ei bine, acestia si-au mutat calabalacul un pic mai sus pe harta, in judetul Neamt, sudul orasului Roman. De fapt asa se procedeaza, dupa urmatoarea reteta: se ia un oras si se face mare tam-tam. Oamenii ies in strada, tipa pentru drepturile lor si se trece la treaba in alta zona ochita din timp unde lumea nu se asteapta. Tipic serviciilor specializate in diversiuni si manipulari de tot felul. Spre deosebire de barladeni, romascanii dorm pe ei. Sa fie lene, prostie ori necunoastere? Este clar pentru toata lumea de ce "cioara de Plescoi” candideaza in orasul Roman. PSD isi doreste un loc in Senat prin Ioan Chelaru, fost, actual si viitor senator al acestui oras. Din punctul meu de vedere acesta poate sa plece oricand in sicriu din Parlament si poate ca asta isi doreste si asta este scopul lui in viata. Nu m-ar mira daca peste 4 ani, atunci cand va incepe o noua campanie electorala, acesta va tanji dupa inca un post de senator! Deloc. Clasa comunista va ramane in bransa oricat, atata timp cat tineretul o ia spre zari straine pentru o bucata mai buna de paine. Asta este si interesul politicienilor asa-zisi romani. Ca doar de aia s-au nascut si asta este misiunea lor.
 
Posted by Picasa
Orasul Roman si implicit clasa politica se va “reinoi” cu aceleasi persoane care ne-au facut zile fripte in Parlamentul Romaniei, dand legi proaste pentru noi si bune pentru ei. Elena Udrea isi va etala pentru inca 4 ani tinutele si posetele prin Camera Deputatilor, votand legi pentru compania Chevron, iar Ioan Chelaru va fi din nou in Senatul Romaniei aparand interesele magnatului intr-ale agriculturii Culita Tarata.
 
Posted by Picasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu